wireless- forumi- chat - mali oglasi - e-adresar- kontakt09. 06. 2023
Celinac grb - Celinac coat of arms
   
   

Politika privatnosti Celinac.ORGa

Celinac.ORG, kao i firme koje se reklamiraju na njemu, poštuju privatnostInternet korisnika i u potpunosti su spremne i riješene da je zaštite. Udaljem tekstu nalaze se informacije koje govore o našoj politiciprofesionalnog i odgovornog raspolaganja informacijama o korisnicima.

Informacije o korisnicima

Celinac.ORG ne prikuplja Vaše lične podatke, kao što su ime, adresa,broj telefona ili e-mail. On, međutim, dolazi do određenihinformacija, koje nisu Vaši lični podaci, već se odnose naInternet provajdera koji koristite da biste se povezali na Internet, VašuIP adresu, tip čitača ili operativnog sistema koji koristite (npr. Macintosh ili Windows).Ove informacije koriste se u statističke svrhe, tj. da bi naši oglašivači mogli što boljeda odrede efektivnost njihove reklamne kampanje.

U određenim slučajevima, Vi dobrovoljno možete dati neke podatke o sebi popunjavanjemnašeg upitnika. U tom slučaju, Celinac.ORG prikuplja ove informacije za potrebe svojihoglašivača, koji ih koriste da bi udovoljili Vašim zahtevima i potrebama. Uz to,Celinac.ORG može kombinovati ove informacije o korisnicima sa ostalim irazmatrati ih u agregiranoj formi, radi sticanja slike o afinitetu pojedinaca kojigledaju određene vrste reklama.

Prikupljanje podataka

Celinac.ORG, kao i većina sajtova na Internetu, koristi tzv. kukije, kako biunaprijedila Vaše vrijeme provedeno na Internetu. Celinac.ORG nikako nemože da iskoristi ove kukije da bi Vas lično identifikovao.

Šta su kukiji i zašto ih koristimo? Kuki je jedinstveni broj koji Vam se dodeljuje prvi put kadaposjetite Celinac.ORG. Ovaj jedinstveni broj, koji se nalazi u kukifajlu na Vašem kompjuteru, pomaže nam da odredimo i prezentiramooglase koji Vas interesuju. Kuki omogućava Celinac.ORGu da Vam neservira isti oglas više puta i pomaže našim oglašivačima da uvide štaVam odgovara i šta Vam ne odgovara u njihovoj ponudi, tako da mogu bolje daodgovore na Vaše potrebe sledećeg puta kada budete bili zainteresovani za njihoveproizvode ili usluge. Iako vjerujemo da kuki unapređuje Vaše Internetiskustvo ograničavajući učestalost pojavljivanja jedne te iste reklame iisporučujući Vam interesantniji sadržaj - on nije neophodan da bi VamCelinac.ORG prikazao reklamu.

Ukoliko ne želite da koristite prednosti kukija, postoji jednostavna proceduraputem koje možete ručno izbrisati Vaše kukije. Za više informacija,konsultujte dokumentaciju Vašeg čitača.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja o posvećenosti Celinac.ORGa zaštiti privatnosti Internet korisnika, kontaktirajte nas putem elektronske pošte: .


 
> o ÄŤelincu
> vijesti
> ÄŤelinaÄŤke novine
> galerija
> posjetioci
> linkovi
> usluge
> impressum
 
politika privatnosti |oglašavajte se sa nama
Copyright © Celinac.ORG, ÄŚelinac 1999 - 2010. Sva prava zadrĹľana. Zabranjena je reprodukcija u cjelini i u djelovima bez dozvole.