wireless- forumi- chat - mali oglasi - e-adresar- kontakt09. 06. 2023
Celinac grb - Celinac coat of arms
     
 

 

Vijesti

NEOFESTÔÇÖ07 ME─ÉUNARODNI MIROVNI MUZI─îKI FESTIVAL

Banja Luka, tvr─Ĺava Kastel, 22-23.06.2007.
Ve─ç decenijama muzi─Źki festivali okupljaju veliki broj mladih ljudi ┼íirom svijeta. Poznati su mnogi slu─Źajevi kada su festivali prerasli u svojevrsne fenomene okupljaju─çi enormno veliki broj posjetilaca, od Woodstock-a pa do ovovremenih festivala koji se odr┼żavaju svake godine, Glastonbury u Engleskoj, Roskilde u Danskoj, Love Parade u Njema─Źkoj, i nama najpoznatiji EXIT koji svake godine okuplja i do 150.000 posjetilaca na tvr─Ĺavi pored Novog Sada.
Detaljnije...


HUMANITARNA AKCIJA

Ovim putem zelimo da informisemo sve humane ljude da je u toku akcija za pomoc djevojci iz Celinca po imenu Djuric Suzana.
Detaljnije...


U ─îelincu ozvani─Źen po─Źetak izgradnje sportske dvorane

Ulaganje u budu─çnost
─îELINAC ÔÇô U prisustvu predstavnika Vlade RS, sportskog, poslovnog i dru┼ítvenog sektora ─îelinca, te radnika i u─Źenika Srednje ┼íkole na─Źelnik op┼ítine ─îelinac Uro┼í Jankovi─ç 3. maja ozvani─Źio je po─Źetak radova na izgradnji sportske dvorane u ─îelincu koja se gradi u sastavu Srednje ┼íkole.
- Iako u ovako te┼íkoj ekonomskoj i socijalnoj situaciji nije bilo lako obezbijediti uslove za po─Źetak izgradnje ovakvog objekta, smogli smo snage da to u─Źinimo. Graditi sportsku dvoranu je ulaganje u budu─çnost, a stvarati zdrava pokoljenja osnovni je preduslov za napredak dru┼ítva. ─îelina─Źki sportski kolektivi i pojedinci ovim objektom dobi─çe mnogo bolje uslove za svoj rad ÔÇô rekao je Jankovi─ç zahvaliv┼íi se Vladi Republike Srpske na pomo─çi.
Detaljnije...


Na padinama Visa Lipovca otvoren Ski-centar ÔÇťLipovacÔÇŁ

U ime dje─Źije radosti
Osam kilometara od ─îelinca, pored asfaltnog puta ─îelinac ÔÇô Popovac - Memi─çi, na nadmorskoj visini od oko 700 metara eksperimentalno po─Źeo da radi Ski-centar ÔÇťLipovacÔÇŁ.
Detaljnije...

 
> o ─Źelincu
> vijesti
> ─Źelina─Źke novine
> galerija
> posjetioci
> linkovi
> usluge
> impressum
 
politika privatnosti |oglašavajte se sa nama
Copyright © Celinac.ORG, ─îelinac 1999 - 2010. Sva prava zadr┼żana. Zabranjena je reprodukcija u cjelini i u djelovima bez dozvole.