wireless- forumi- chat - mali oglasi - e-adresar- kontakt09. 12. 2022
Celinac grb - Celinac coat of arms
     
 

 

Vijesti

U ─îelincu ozvani─Źen po─Źetak izgradnje sportske dvorane

Ulaganje u budu─çnost
─îELINAC ÔÇô U prisustvu predstavnika Vlade RS, sportskog, poslovnog i dru┼ítvenog sektora ─îelinca, te radnika i u─Źenika Srednje ┼íkole na─Źelnik op┼ítine ─îelinac Uro┼í Jankovi─ç 3. maja ozvani─Źio je po─Źetak radova na izgradnji sportske dvorane u ─îelincu koja se gradi u sastavu Srednje ┼íkole.
- Iako u ovako te┼íkoj ekonomskoj i socijalnoj situaciji nije bilo lako obezbijediti uslove za po─Źetak izgradnje ovakvog objekta, smogli smo snage da to u─Źinimo. Graditi sportsku dvoranu je ulaganje u budu─çnost, a stvarati zdrava pokoljenja osnovni je preduslov za napredak dru┼ítva. ─îelina─Źki sportski kolektivi i pojedinci ovim objektom dobi─çe mnogo bolje uslove za svoj rad ÔÇô rekao je Jankovi─ç zahvaliv┼íi se Vladi Republike Srpske na pomo─çi.


Petar ─Éakovi─ç u ime Ministarstva prosvjete i kulture tako─Ĺe je izrazio zadovoljstvo ┼íto ─çe u─Źenici ove ┼íkole i mladi ─îelin─Źani dobiti priliku da razvijaju svoje sposobnosti.
Skup┼ítina op┼ítine ─îelinac u maju 2005. godine donijela je odluku o izgradnji fiskulturne dvorane, a ve─ç u decembru prihvatila je ponudu preduze─ça ÔÇťKonlesÔÇŁ iz Lukavca da je gradi.
Ovaj sportski objekat bi─çe dug 46, ┼íirok 30, a visina dvorane povr┼íine oko hiljadu kvadrata iznosi─çe 13 metara. Izme─Ĺu ostalog sadr┼żava─çe i tribine sa 500 mjesta. Predra─Źunska vrijednost procijenjena je na oko 800 hiljada maraka. Republi─Źko Ministarstvo sporta i omladine i Ministarstvo prosvjete i kulture ulo┼żi─çe po 150 hiljada maraka, Srednja ┼íkola dvadesetak hiljada maraka, a ostalo op┼ítina ─îelinac. Skup┼ítina op┼ítine na posljednjoj svojoj sjednici donijela je odluku o kreditnom zadu┼żenju.
Predvi─Ĺeno je da se dvorana ve─ç ove godine stavi u funkciju.
B. M.


Legenda: Po─Źetak radova.Pocetak radova 1


Pocetak radova 2

Nazad

 
> o ─Źelincu
> vijesti
> ─Źelina─Źke novine
> galerija
> posjetioci
> linkovi
> usluge
> impressum
 
politika privatnosti |oglašavajte se sa nama
Copyright © Celinac.ORG, ─îelinac 1999 - 2010. Sva prava zadr┼żana. Zabranjena je reprodukcija u cjelini i u djelovima bez dozvole.